Doe mee!

Prijzen

Elke deelnemende leesclub maakt kans op prijzen en we mogen bijzondere prijzen verdelen. Voor sommige prijzen hoef je je slechts aan te melden, om andere prijzen te winnen, dagen we je uit! Wat er van je verwacht wordt, lees je hier:

Hoofdprijs (1X)

Hoofdprijs (1X)

Het Libris Literatuur Prijs galadiner in het Amstel Hotel!

 
Uitnodiging voor de uitreiking en het galadiner van de Libris Literatuur Prijs 2019 in het Amstel Hotel, inclusief overnachting voor twee personen.

 
Hoe maak je kans? Doe mee aan Start Jouw Leesclub! en lees vóór 22 april één van de boeken van de Libris Literatuur Prijs. Te winnen door: één leesclubvoorzitter, die zelf degene kiest met wie hij/zij naar de uitreiking gaat.

Leesclubprijs (6X) UITGEREIKT

Leesclubprijs (6X) UITGEREIKT

Met jouw hele leesclub bij de bekendmaking van de shortlist

 
Uitnodiging voor de besloten bijeenkomst met de bekendmaking van de shortlist van de Libris Literatuur Prijs in de Nieuwe Kerk in Amsterdam in het bijzijn van de schrijvers, uitgevers, recensenten en de jury onder leiding van Jet Bussemaker op maandag 18 maart.

 
Hoe maak je kans? Leesclubs die tussen 4 februari en 13 maart deelnemen aan Start Jouw Leesclub! en die uiterlijk vóór 13 maart de interactieve PDF voor het beoordelen van een boek naar wijdoenmee@startjouwleesclub.nl sturen doen mee. Zes leesclubs krijgen een uitnodiging! (volledige aanmelding: Naam, Leeftijd, Woonplaats, aantal leesclubleden – minimaal 2 leden).

Social Media Hoofdprijs (6x)

Social Media Hoofdprijs (6x)

Ontmoeting met een ambassadeur & boekenstapel 6 titels shortlist

 
Ontmoeten jullie straks Abdelkader Benali, Alma Mathijsen of een andere ambassadeur?

 
Wie kan dit winnen?: Elke leesclub die deel te neemt aan Start Jouw Leesclub! tussen 4 februari en 22 april komt voor deze prijs in aanmerking. Het enige wat je moet doen, is op een leuke of grappige manier jouw leesclub in beeld brengen. Dit mag in video, op foto of natuurlijk met tekst. Deel je creatie via een social media profiel op Instagram, Facebook, YouTube of Twitter en gebruik hierbij de hashtag #startjouwleesclub Vind je dit te openbaar? Dan mag je ons ook een mail sturen met jullie inzending! Onze ambassadeurs kiezen tussen 18 maart en 22 april welke leesclubs in de prijzen vallen.

Leesclub Tweede Prijs (2x) UITGEREIKT

Leesclub Tweede Prijs (2x) UITGEREIKT

Boekenstapels alle 18 romans longlist

 
Tussen 4 februari en 18 maart maken twee deelnemende leesclubs kans op alle 18 romans van de Libris Literatuur Prijs longlist!

 
Wie maakt kans op deze prijs? Elke leesclub die deelneemt aan Start Jouw Leesclub en een van de boeken uit de longlist leest, komt hiervoor in aanmerking (volledige aanmelding met: Naam, Leeftijd, Woonplaats, aantal leesclubleden (minimaal 2 leden).

 
Dus waar wacht je nog op? Bedenk met wie je wilt gaan lezen, check meteen de longlist en meld je aan.